Degut a la situació sobrevinguda per la COVID-19, l’EMO i el Viver d’empreses de Salt s’han adaptat a la situació per seguir oferint formació i així poder capacitar laboralment i seguir dotant d’habilitats a la ciutadania de Salt a través de la formació en línia.

Es tracta de tallers que s’havien de realitzar durant aquests mesos però que s’han adaptat per poder fer-los en línia dirigits a persones (a l’atur i en recerca i/o millora de feina). treballadores, aturades i/o en recerca de feina.

D’altra banda, també s’ofereixen tallers formatius dirigits a persones emprenedores, empreses i comerços, enfocats a fer front a la situació actual de confinament i fent èmfasi en el que serà el post-confinament. Aquests són:

Des del Viver d’Empreses de Salt també s’ofereix, per una banda oferta formativa enfocada al sector de l’alimentació i la restauració, tenint en compte el context actual i com readaptar-se a la nova situació. I, d’una altra activitats dirigides a millorar la comunicació i la difusió de les empreses i del sector emprenedor en general.

Podeu consultar tota la formació a https://emo.viladesalt.cat/calendari/ i a Formació en Xarxa

Inscripcions a: Formació en Xarxa