Recull d’activitats que es van fer durant l’any 2023

L’Espai Municipal d’Ocupació ha deixat una empremta positiva i va atendre a més de 1700 persones durant el darrer 2023.  Això és només la punta de l’iceberg dels esforços realitzats per enfortir i millorar les oportunitats laborals de la població saltenca. És per aquest motiu, que durant l’any 2023 es van realitzar també 4 plans  d’ocupació destinats a la contractació de 36 persones per treballar a diverses àrees de l’ajuntament. Aquestes noves contractacions no només generaran ocupació, sinó que també enfortiran les capacitats i serveis que el nostre municipi ofereix a la comunitat.

D’altra banda, el compromís amb l’educació i el desenvolupament personal ha estat evident a través de les 50 accions formatives dutes a terme, les quals van obtenir una participació  de més de 600 persones. Aquests cursos i sessions van abastar una àmplia gamma de temes, des de l’obtenció d’habilitats laborals fins a activitats educatives, contribuint així a enriquir les habilitats i els coneixements de les persones participants.

Comptem també amb un servei d’orientació enfocada en l’emprenedoria, El Viver d’Empreses de Salt, que va assessorar  59 persones en el seu projecte i/o idea de negoci.

I és que 2023, va ser un bon any. Salt va tancar l’any amb 1957 persones aturades, això suposa el 13,19% de la població saltenca i se situa com la millor xifra dels últims 15 anys. Des de l’EMO es van gestionar 311 ofertes de treball i va haver-hi 374 insercions laborals.

Esperem que durant aquest 2024 continueu comptant amb nosaltres.