Projecte Treball als Barris

L’Ajuntament de Salt, a través de l’Espai Municipal d’Ocupació (EMO), porta a terme aquest projecte des de l’any 2008. Enguany aquest programa beneficiarà directament a més de 550 persones i en permetrà la contractació de 16, de les qual 5 són persones tècniques.

El projecte Treball als Barris, dóna una resposta integral en l’àmbit de l’ocupació i el desenvolupament econòmic a través dels seus diferents programes. El projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social i pel projecte 2021-2022 ha atorgat a l’Ajuntament de Salt 395.716,86 €.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

Per més informació al següent enllaç:

https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/article/Treball-als-barris

Referents Juvenils

JOVENTUT I LLEURE Objectius principals A l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Salt, ens dediquem a treballar per tots els joves de la Vila de Salt de 12 fins els 30 anys. L’Ajuntament de Salt té una llarga trajectòria en desplegar les polítiques locals dirigides a adolescents i joves de la vila (12 a 30 anys)

Contractació de joves en pràctiques beneficiaris del programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Salt ha contractat 5 persones joves, amb un nivell formatiu mig i alt, per treballar a diferents àrees de l’entitat local, per un període 6 mesos. Aquest programa va destinat a persones menors de 30 anys inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d’ocupació no ocupats i al programa de Garantia Juvenil.

Enguany l’Ajuntament de Salt a rebut 55.000€ per portar-lo a terme, i està cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.

Per més informació al següent enllaç:

https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/article/Contractacio-en-practiques-de-persones-joves-beneficiaries-de-la-Garantia-Juvenil-SOC-JENP-00001

Programa Treball i Formació

L’Ajuntament de Salt ha contractat 6 persones a través d’aquesta subvenció, que integra accions d’experiència laboral i 60 hores de formació transversal per un període de 6 o 12 mesos a jornada complerta. Està dirigit a persones aturades prioritàriament majors de 45 i 52 anys, que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o subsidi.

L’Ajuntament de Salt disposa de 96.158,00 euros per dur a terme el Programa Treball i Formació per a 6 participants. Aquest programa està cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu.

Per més informació al següent enllaç:

https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/soc/ambits/foment-de-locupacio/programa/