Des de l’EMO de Salt donem la benvinguda a les 5 persones que participen al programa Treball i Formació per un període de 12 mesos a jornada completa.

Aquestes noves incorporacions han estat finançades pel Programa Treball i Formació Entitats locals (SOC – TRFO EELL) regulat per la Resolució EMT/4162/2022 del 27 de desembre.

L’objectiu del programa és oferir la possibilitat de millora de l’ocupabilitat de les persones participants, a través d’una experiència laboral directa realitzant tasques d’interès social que facilitin l’adquisició de competències professionals, tant de caire tècnic com transversal.

Les 5 persones participants han començat a desenvolupar les seves tasques a diferents àrees de l’Ajuntament de Salt, com la Biblioteca, el Centre de Recursos de la Gent Gran, Habitatge, Espai Municipal d’Ocupació i Acollida i Ciutadania. Tasques, sobretot relacionades amb la tramitació digital i l’acompanyament a la ciutadania en tràmits quotidians contribuint així, a una major eficiència en la prestació de serveis i en el desenvolupament sostenible del municipi.

Per obtenir més informació sobre els programes i subvencions que es duen a terme des de l’Espai Municipal d’Ocupació i l’Ajuntament de Salt pots visitar https://emo.viladesalt.cat/qui-som/programes/