En el marc del porgrama Projecte Singulars finançat per l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona des de l’EMO i Viver de Salt us oferim el curs de professionalització de la figura de dinamitzador/a de lleure.

L’objectiu és professionalitzar la tasca que desenvolupa la persona dinamitzadora d’espais de lleure i, dotar de qualitat l’acompanyament a les persones en les activitats del medi obert, afavorint els recursos del territori de Salt. Fomentant, per tant, l’adquisició de competències professionals en l’àmbit del lleure, des d’un vessant d’igualtat de gènere i diversitat. L’àrea de treball en el qual s’emmarca és l’economia social i solidària dins l’àmbit de la promoció econòmica i l’economia verda i circular.

Detall del curs: 130h de curs intensiu amb 8 mòduls especialitzats + 1 de transversal. Inici el 15 de setembre i finalització 6 de novembre. Horari: De 15:30h a 19:30h. Ubicació: Salt, lloc a determinar.

1. Igualtat de Gènere
2. Diversitat Cultural
3. Patrimoni històric
4. Patrimoni natural
5. Arts escèniques: Circ
6. Activitats esportives al territori
7. Orientació laboral i formació en competències laborals
8 Emprenedoria
. Mòdul transversal on es donaran eines per exercir de monitor/a de lleure

El curs està pensat per pdoer donar eines per crear activitats i dinamitzar grups de població infantil, jove, adults i sèniors.
Més info a elviver@salt.cat o al 972 24 91 70