Programa Salt Xef

L’Ajuntament de Salt ha engegat el programa “Salt Xef, incubadora de negocis gastronòmics” per tal d’impulsar i dinamitzar el teixit comercial i més especialment, el sector de la restauració i l’alimentació, creant les condicions més favorables per a que aquestes empreses gastronòmiques, una vegada hagin passat pel programa, s’instal·lin al municipi de Salt.

Salt Xef respon a un programa d’emprenedoria gastronòmica que ofereix assessorament, servei de consultoria personalitzada, formació en gestió d’empreses gastronòmiques i una estada professional al local comercial Salt Xef, a preu reduït, per la posada en marxa de nous negocis gastronòmics.

El local comercial Salt Xef està situat l’exterior de la plaça del Mercat Municipal, ubicat al c/ Torras i Bages, 81, baixos. El local disposa d’una cuina industrial, espai d’emmagatzematge i mostrador de plats per emportar, per tal que el projecte gastronòmic seleccionat dins el programa Salt Xef pugui iniciar la seva activitat i testar-la fins assolir la seva consolidació dins el mercat laboral de Salt.

Actualment el programa Salt Xef no té cap convocatòria oberta.