Pla Comunitari

Enguany l’EMO s’ha incorporat a l’ETR del Pla Comunitari, aportant els seus coneixements en temes d’ocupació i també com a enllaç d’aquest pla amb la Taula FiL.

Base de dades

Durant el 2020, l’EMO ha apostat aquest any per dos projectes que tenien per objectiu la millora en la qualitat dels serveis i activitats que porta a terme Nova Base de Dades i ISO-9015.

  • Nova Base de dades: S’han invertit molts esforços per part de l’equip tècnic en la creació d’una nova BD que pogués donar resposta a totes aquelles accions i serveis que es porten a terme tant des de l’EMO com des d’Emprenedoria i el Viver d’Empreses. Aquesta nova eina, que encara s’hi està treballant per anar-la millorant dia a dia, ens ha de permetre ser més eficaços i eficients en el nostre treball diari, així com poder donar un millor servei a la ciutadania.

ISO – 9015

  • ISO-9015: Enguany hem obtingut la Certificació de Qualitat ISO en l’elaboració, gestió i avaluació de totes les activitats formatives que es porten a terme des de l’EMO. Aquesta certificació ens garanteix que les accions formatives que realitzem tenen la qualitat i les garanties que es mereixen les persones participants.

Ateneu Cooperatiu Terres Gironines

L’Ajuntament de Salt dona suport a l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines, servei públic en el marc del programa aracoop, com entitat col·laboradora des de la seva creació.

La Xarxa d’Ateneus Cooperatius està formada per entitats socials, cooperatives, entitats locals i altres agents referents de l’ecosistema, així com pels equips tècnics experts que conformen els Ateneus Cooperatius que estan especialitzats en el camp de l’economia social i cooperativa, i que poden atendre amb criteris de professionalitat i rigor.

Actualment, formen part de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius 14 Ateneus repartits a tot el territori i integrats per més de 130 organitzacions públiques i privades amb gran experiència en economia social.

Per més informació consulta la web:

http://ateneucoopgi.org/

Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS)

L’Ajuntament de Salt és membre cofundador de l’Associació Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS), entitat que agrupa més de quaranta municipis de tot Catalunya amb la voluntat de fomentar l’economia social i solidària als nostres territoris.

Durant el període 2019-2022 l’Ajuntament de Salt és membre del Comitè Executiu.

Per més informació consulta la web:

https://xmess.cat/