Pla Comunitari

Enguany l’EMO s’ha incorporat a l’ETR del Pla Comunitari, aportant els seus coneixements en temes d’ocupació i també com a enllaç d’aquest pla amb la Taula FiL.

Ateneu Cooperatiu Terres Gironines

L’Ajuntament de Salt dona suport a l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines, servei públic en el marc del programa aracoop, com entitat col·laboradora des de la seva creació.

La Xarxa d’Ateneus Cooperatius està formada per entitats socials, cooperatives, entitats locals i altres agents referents de l’ecosistema, així com pels equips tècnics experts que conformen els Ateneus Cooperatius que estan especialitzats en el camp de l’economia social i cooperativa, i que poden atendre amb criteris de professionalitat i rigor.

Actualment, formen part de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius 14 Ateneus repartits a tot el territori i integrats per més de 130 organitzacions públiques i privades amb gran experiència en economia social.

Per més informació consulta la web:

http://ateneucoopgi.org/

Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS)

L’Ajuntament de Salt és membre cofundador de l’Associació Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS), entitat que agrupa més de quaranta municipis de tot Catalunya amb la voluntat de fomentar l’economia social i solidària als nostres territoris.

Durant el període 2019-2022 l’Ajuntament de Salt és membre del Comitè Executiu.

Per més informació consulta la web:

https://xmess.cat/

Taula Fil

Des de l’EMO seguim liderant la Taula de Formació i Laboral (Taula FiL) de Salt, formant part de la comissió operativa juntament amb les àrees de joventut, educació i convivència. L’objectiu és treballar per la coordinació de totes les entitats públiques i privades del territori que estan en l’àmbit de l’ocupació i que comparteixen objectius i interessos comuns. La Taula FiL funciona amb dos plenaris anuals i un treball tècnic a partir de les comissions sorgides de la detecció de necessitats.