El programa radiofònic La campana de l’EMO de l’Espai Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Salt celebra el seu primer aniversari. El programa va néixer el juny de 2018 i el condueixen els tècnics d’ocupació de l’EMO en col·laboració amb Ràdio Salt.

El nom del programa fa referència a una pràctica habitual de l’àrea d’ocupació de l’EMO; els tècnics d’ocupació toquen la campana per a celebrar que les persones candidates del servei han trobat feina i, d’aquesta manera, se n’assabenta tota l’oficina.

L’objectiu del programa és tractar temes de l’àmbit de l’ocupació que són d’interès per a la ciutadania. Orientem i donem consells per millorar la recerca de feina, realitzem entrevistes, difonem les ofertes de feina vigents i facilitem informació dels pròxims tallers i cursos.

Durant el primer any de vida, hem dedicat programes a: el currículum, els mites de la recerca de feina, les competències, el sentit de l’humor i la feina,  les professions emergents en nous sectors d’ocupació, l’emprenedoria, treballar l’estranger, l’edat i la feina i la importància de les noves tecnologies en la recerca de feina. Hem entrevistat en directe a Maria Marcó, Tècnica d’Ocupació i Promoció Econòmica, Alba Felip, Tècnica Administrativa de l’EMO, en Jofre Ferrer, Tècnic en Informació de l’Ajuntament de Salt i director de Ràdio Salt i a l’Assumpta Badia, Tècnica d’Empresa i emprenedoria, entre d’altres. Hem comptat amb el testimoni de persones que estan buscant feina i que gràcies als serveis d’orientació l’EMO han trobat feina i ens han explicat la seva experiència professional.

La Campana de l’EMO s’emet en directe a Ràdio Salt (97.7 FM) el primer divendres de cada mes a les 13.30h. Divendres 7 de juny celebrarem el primer aniversari i  compartirem amb els oients un programa diferent i especial. Els conductors del programa han preparat un recopilatori amb les experiències més divertides i aquest dia tractaran la recerca de feina des d’una vessant més humorística. Us convidem a escoltar el programa!

D’esquerra a dreta: Eduard Noya, Tècnic d’ocupació de l’EMO; Josep Sánchez, locutor de Ràdio Salt;

Fatyha Merabti-Dupont i Yasmin Molins, Tècniques d’ocupació de l’EMO. Foto: Martí Llavina- EMO Salt