31 persones participen en els dos cursos impulsats durant els darrers mesos i que se centren en la neteja hospitalària i l’atenció sociosanitària

L’índex d’inserció laboral de les persones que fan aquest tipus de formacions se situa per sobre del 70%

 L’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) de Salt ha reforçat aquest 2022 les formacions vinculades a l’àmbit sanitari i durant els darrers mesos ha impulsat dues propostes que compten amb la participació de 31 persones. Concretament, es tracta d’un Certificat de Professionalitat en atenció sociosanitària per a persones dependents en institucions socials i d’un curs de neteja hospitalària. L’índex d’inserció laboral en aquest sector se situa per sobre del 70%.

 El curs de neteja hospitalària i treballs en alçada inclou 108 hores de formació, es va posar en marxa el 9 de maig, finalitzarà aquest 26 de juny i compta amb la participació de 18 persones. Coordinats per l’EMO, el curs està impartit per La Formaciola SL en col·laboració amb ASISGRUP. Es tracta d’una formació centrada en neteja general, desenvolupament de tècniques de neteja, àmbit hospitalari, treballs de neteja en alçada o prevenció de riscos. A hores d’ara, s’estan fent les classes pràctiques a la Factoria Cultural Coma Cros i al Casal Cívic Les Bernardes.

Llegiu tota la notícia aquí