Tallers de sectors professionals

L’objectiu d’aquests tallers és treballar els aspectes clau per a la recerca de feina en sectors específics i amb un pes econòmic important en el nostre territori, tot apropant l’oferta i la demanda d’ocupació.

Les persones demandants d’ocupació poden conèixer de primera mà els perfils que cerquen les empreses, en què consisteixen els processos selectius que realitzen, quins criteris segueixen a l’hora d’escollir una persona per treballar a la seva empresa, estratègies d’èxit, etc.

Per altra banda, a partir d’aquests tallers l’empresa pot disposar d’una borsa de persones candidates dels diferents perfils professionals que necessita o que podrà necessitar futurament.

Aquests tallers s’organitzen en tres fases: Candidats, on es presenten les especificitats i el futur del sector i els perfils professionals que contempla; Intermediació, on s’expliquen els canals que fan servir les empreses per publicar les ofertes i buscar candidats; i Empresa, on les empreses expliquen els perfils professionals que busquen i els candidats tenen l’oportunitat de presentar la seva candidatura.

Es realitzen en dues o tres sessions de 3 hores cadascuna.

Consulta tota l’oferta formativa aquí