Formació professionalitzadora

L’objectiu és formar i qualificar professionalment en diferents oficis i/o carnets professionals a persones treballadores en situació d’atur o bé que vulguin millorar professionalment.

Algunes de les formacions que realitzem són:

  • Auxiliar de magatzem amb carretó elevador frontal: curs destinat a obtenir el carnet de carretó elevador, on es treballen les tècniques de manipulació de mercaderies, prevenció de riscos i salut laboral, manteniment preventiu bàsic i equips de desplaçament de càrregues, així com la conducció d’equips de desplaçament de càrregues.
  • Atenció al client: dirigit a obtenir coneixements i aplicar els mecanismes motivacionals que estan presents en la relació comercial i l’atenció al client.
  • Curs de PRL sector de la construcció: dirigit a obtenir coneixements teòrics i pràctics en prevenció de riscos laborals del sector de la construcció.
  • Bones pràctiques d’higiene alimentària: dirigit a obtenir coneixements sobre toxiinfeccions alimentàries, normes generals d’higiene, higiene personal, al·lèrgies alimentàries i altres controls per a una bona praxis.

Consulta tota l’oferta formativa aquí