Amb un total de més de 30 persones participants sumant les tres edicions d’enguany, el curs d’Alfabetització digital de l’EMO de Salt ha estat un èxit de participació.

Amb l’objectiu de reduir la bretxa digital de la ciutadania saltenca, i vist l’interès que ha suscitat la formació, l’EMO de Salt enguany ha ofert tres edicions del curs d’alfabetització digital. Un curs dirigit a persones sense coneixements informàtics amb l’objectiu de dotar-les de coneixements bàsics per fer front al context actual de transformació digital.

La formació en competències digitals seguirà sent una prioritat per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salt. És per això que, a través del Consell Comarcal del Gironès i en el marc del Pla de Digitalització, properament s’oferiran dues sessions en el sector digital. La primera va dirigida a la ciutadania en general i tractarà sobre com relacionar-se digitalment amb l’administració i, la segona està enfocada a empreses i persones treballadores autònomes i tractarà sobre Ciberseguretat a l’empresa. Les inscripcions es podran fer clicant al títol de cada formació o aquí.