L’Espai Municipal d’OcupacióEMO– de l’Ajuntament de Salt ha renovat la seva pàgina web amb l’objectiu de  facilitar l’accés de manera ràpida i eficaç a més recursos i tota la informació sobre ocupació i emprenedoria. https://emo.viladesalt.cat/

Aquesta nova pàgina web, que s’ha posat en marxa durant el mes d’abril, ofereix a les persones i a les empreses un accés ràpid a la informació i serveis que ofereix l’EMO i, així oferir una experiència més propera, intuïtiva i àgil. Tot i ser una necessitat que es venia treballant, ara amb l’estat d’alarma i el context de confinament actual la nova web es converteix en una eina molt útil per a totes les persones que busquen informació relacionada amb l’ocupació.

A la pàgina web es pot trobar informació actual i d’utilitat per a persones en situació d’atur, en actiu, per empreses i per a persones emprenedores, facilitant l’accés al calendari formatiu i al contacte amb el personal tècnic de l’EMO.

Una altra de les novetats és que s’ha afegit un apartat d’ofertes, on els usuaris i usuàries podran visualitzar totes les ofertes que gestiona l’EMO gràcies al servei d’intermediació que s’ofereix entre candidats/es i empreses amb l’objectiu de facilitar i promoure la inserció laboral.