L’EMO ha preparat aquest apartat on podreu trobar informacions relatives a mesures de suport a persones treballadores, autònomes i Pimes esdevingudes per paliar els efectes de la COVID-19.

Recopilació mesures DdGi

Recopilació d’informació de la Diputació de Girona sobre l’afectació de l’emergència sanitària Covid-19. Hi trobareu informació per a les corporacions locals i sobre l’activitat econòmica. Cliqueu a la imatge per consultar les informacions.

El Servei Públic d’Ocupació (SOC) ofereix informació sobre el Coronavirus a la ciutadania, a entitats i a empreses. Tota la informació clicant aquí o clicant les imatges

Infografia Mesures Persones Autònomes
Infografia Mesures Empreses
Telèfon de contacte SOC consultes tràmits laborals

Ens aquestes imatges trobareu informació clara i concisa sobre mesures per a persones treballadores, demandants d’ocupació, persones treballadores autònomes i empreses.

MESURES extraordinàries SEPE

 

A la web del Servicio Público de Empleo Estatal trobaràs informació sobre les mesures extraordinàries adoptades per fer front als efectes de la COVID-19. Cliqueu a la imatge per veure les mesures.

 

Al següent enllaç trobaràs l’últim butlletí amb un recull amb totes les mesures urgents complementàries a l’àmbit social i econòmic per fer front a la COVID-19. Clica aquí

 

Clicant a la imatge i als següents enllaços trobaràs les preguntes freqüents per a treballadors (clica aquí) i també les preguntes freqüents per a empreses (clica aquí)

Mesures Canal Empresa

A la web de la FUE (Finestreta Única Empresarial) hi trobareu totes les mesures econòmiques i socials per fer front a la COVID-19 per a empreses, professionals i autònoms. El servei d’informació en línia s’actualitza diàriament.

Clica la imatge per anar-hi directament

 

Nou Xatbot de Canal Empresa per resoldre dubtes i obtenir informació sobre ajuts i mesures Covid 19 per empreses i autònoms. Més informació aquí

Funcionament: Entrar al web Canal Empresa i preguntar al xat. Clicant a la imatge que posa “Fem un xat” a la dreta de la pàgina web hi anireu directament.

Diversos agents resoldran els dubtes i us guiaran en la cerca d’informació.

Horari: 9:30 a 14h.

 

* Les informacions d’aquests enllaços estàn en permenent actualització.