Els al·lèrgens alimentaris en la restauració col·lectiva: nocions bàsiques

Quan:
12 de desembre de 2017 @ 9:30 – 11:30
2017-12-12T09:30:00+01:00
2017-12-12T11:30:00+01:00
On:
Carrer de Sant Antoni
Salt, Girona
Espanya

Família professional: Sanitat
Destinataris: Treballadors, Aturats, Empresaris, Emprenedors
Format: Presencial
Hores: 2

Preu: Gratuït
Dia: 12/12/2017
Lloc: Factoria Cultural Coma Cros de Salt
Horari: de 9.30 a 11.30h

Descripció:

Els al.lèrgens alimentaris en la restauració col.lectiva: nocions bàsiques

A càrrec de Pepa Gispert de l’Àrea de Salut de l’Ajuntament de Salt.
Continguts:

  • Marc legal
  • Introducció, definicions i conceptes bàsics
  • Bones pràctiques de manipulació per evitar riscos d’al.lèrgies
  • Exemples pràctics d’informació al consumidor

Inscripcions: Inscriu-te

Close Menu

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies