L’Espai Municipal d’Ocupació obté la certificació del Sistema de Gestió de Qualitat Norma Internacional ISO 9001

Des de l’abril de 2018 l’EMO està certificat per la Norma ISO 9001 la qual cosa ens permet accedir a la gestió i impartició de cursos de formació ocupacional atorgats pel Servei d’Ocupació de Catalunya.  Durant el transcurs d’aquest any i mig hem superat dues auditories externes de forma satisfactòria on s’han verificat els procediments establerts, els registres i tota la documentació generada. Amb els resultats d’aquestes auditories, es constata la consolidació dels bons resultats en l’anàlisi de percepció i compliment d’indicadors sense haver-se detectat cap incidència. Des de l’EMO estem molt satisfets dels resultats obtinguts, fruit del compromís i del treball en equip dels professionals del servei.

La Norma ISO 9001 pertany a la família de normes ISO 9000 on a través de guies i diverses eines s’estableixen els estàndards d’un sistema de gestió de qualitat. Aquests estàndards asseguren l’eficiència i qualitat dels productes i serveis. Actualment, el Sistema de Gestió de Qualitat ens certifica per la “Gestió, impartició de cursos de formació ocupacional per l’obtenció dels certificats de professionalitat i altres cursos relacionats”.

Més enllà de la  Norma ISO 9001,  per a l’EMO la qualitat de la nostra feina és primordial per a l’atenció de les persones en procés de recerca de feina. La Norma ISO 9001 ens ha aportat millores en els  procediments per gestionar accions de formació, una estratègia sobre la gestió de riscos i oportunitats i una nova visió sobre la millora contínua. Per a l’equip de l’EMO, millorar l’organització, sistematitzar i normalitzar la gestió de la informació permet un funcionament més àgil i, per tant, un millor grau de satisfacció de les persones ateses.

 

Aula de l’EMO, C. Pius XII, 4, Salt.

Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies