L’EMO de Salt promou la inserció de candidats a Conforama

El passat mes d’abril l’empresa Conforama va realitzar el procés de selecció per seleccionar el personal de la seva nova botiga del municipi de Salt. Des de l’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) li vam donar suport en la coordinació del procés de selecció i li vam fer arribar currículums de persones del territori interessades en els llocs de feina que oferia l’empresa. A més, vam orientar als candidats de l’EMO a l’hora de preparar l’entrevista per al procés de selecció. Després de sis dies intensos d’entrevistes grupals i individuals,  l’empresa va seleccionar al voltant de 40 persones per formar part de la seva plantilla.

L’equip tècnic de l’EMO celebra la inserció dels candidats i de les candidates que han passat pel nostre servei i que aviat començaran a treballar a Conforama. L’empresa té previst començar la formació a finals de maig, gràcies al conveni amb una entitat del municipi de Salt.

Conforama, cadena dedicada a la distribució d’equipaments i decoració per a la llar, té previst obrir el mes de juny la seva primera botiga a la província de Girona, què estarà ubicada a la zona sud de Salt.

FOTO: Fernando Arroyo, Responsable del Centro Formación de Conforama Península Ibèrica, Andrea Ordóñez, Tècnica de Prospecció d’Empreses i Intermediació de l’EMO Salt, Elsa Frazão, Responsable de Recursos Humans de Conforama Península Ibèrica

 

Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies