#CalendariEMO d’abril a juliol de 2019

   

Presentem el #calendariEMO del segon trimestre de l’any d’abril a juliol de 2019. Us convidem a participar als tallers i cursos dels àmbits: recerca activa de feina, informàtica i noves tecnologies, idiomes i feina, autoconeixement i feina i sectors professionals.

Dirigit a persones en actiu i a persones en situació d’atur o millora de feina que vulguin formar-se i millorar la seva ocupabilitat.

Formalitzeu la vostra inscripció al calendari web i al Servei d’Atenció a les Persones de l’EMO (C.Major, 164, Salt) de dilluns a divendres de 10 a 13h.

Close Menu

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies