Apropem les empreses a les persones en procés de recerca de feina

L’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) de l’Ajuntament de Salt treballa per crear i liderar espais de trobada per connectar empreses del territori amb persones en procés de recerca de feina. En aquesta línia, hem dut a terme la jornada sobre els sectors professionals Treballa al sector primari, dirigida a persones interessades en treballar en el sector, els dies 11 i 12 de març a l’aula de formació de l’EMO.

El sector primari, entès com totes les activitats dirigides a transformar els recursos naturals en productes primaris com per exemple l’agricultura, la ramaderia, la pesca, la silvicultura, etc, és un sector important que necessita reconeixement i impuls per enfortir-lo, i necessita persones preparades per emprendre o treballar-hi.

Durant la jornada empreses del territori han explicat el funcionament del sector, els serveis que ofereix l’empresa i el perfil i les competències que han de tenir les persones que hi treballen. Les empreses han donat a conèixer la seva experiència emprenent en el sector i han donat consells a les persones que hi han participat.

Hem comptat amb la presència d’en Pep Masó de Verdures Can Masó de Salt, què produeix i distribueix productes locals en diferents mercats de la comarca; l’Arnau Massanas, administrador i propietari de Jardineria El Sitjar, un centre de jardineria ubicat a Salt que disposa d’una gran varietat de plantes per a la jardineria, flors, fruiters, plantes medicinals, cactus, bonsais i enfiladisses, entre d’altres; i per últim, hi ha participat en Xavier Bosch en representació de l’empresa familiar Anela Fruits, amb més de 40 anys d’història, dedicada a la producció de fruita (peres i pomes) a les comarques de Girona a través de l’empresa Agrícola Bosch, la comercialització a través de Blaufruit, i l’elaboració de postres de fruita 100% naturals, a partir de la seva pròpia fruita, a través de l’empresa Anela Fruits.

Hi han participat 17 persones usuàries del Dispositiu d’inserció laboral i alumnes del CFGM de Jardineria i floristeria del Institut Salvador Espriu de Salt. A la jornada hem volgut impulsar la inserció laboral i incentivar les empreses del territori amb la finalitat d’inserir i orientar a les persones en procés de recerca de feina. A més a més, creiem que aquest espai de trobada ajudarà a personalitzar i humanitzar la recerca de feina i, a la vegada, les empreses tindran la possibilitat de conèixer a persones de diferents àmbits i interessos, escoltar les seves expectatives laborals i impulsar la seva marca al territori.

Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies