Curs de PRL sector de la construcció en col.laboració amb la UEC de Girona

L’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) de l’Ajuntament de Salt organitza al mes de març el Curs de PRL sector de la construcció en col.laboració amb la Unió d’Empresaris de la Construcció (UEC) de Girona. Curs subvencionat d’una durada de 20 hores i es realitzarà la setmana del 18 al 22 de març de 2019 a l’aula de formació de l’EMO. Curs dirigit a persones que hagin treballat o estiguin interessades en treballar al sector de la construcció. Les persones que superin la prova del curs obtindran el Certificat de PRL de 20 hores per treballar a l’obra.

Inscripcions obertes fins el dia 7 de març de 2019. Es realitzarà una prova de selecció per accedir al curs. Es prioritzarà la inscripció a les persones en situació d’atur empadronades al municipi de Salt. Per a més informació del curs visiteu el web de l’EMO o dirigiu-vos al C. Major, 164 de Salt en horari de 10 a 13h.

 

Close Menu

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies