25 persones en situació d’atur de llarga durada es beneficien de dos programes d’ocupació a l’Ajuntament de Salt

L’Ajuntament de Salt va iniciar al gener els programes ENFEINA’T i Treball i Formació. L’objectiu d’aquests programes és millorar l’ocupabilitat de persones en situació d’atur de llarga durada. En aquesta edició, se n’han pogut beneficiar 25 persones; 18 al programa Treball i Formació i 7 a l’ENFEINA’T.

El programa Treball i Formació inclou tres actuacions obligatòries. En primer lloc, l’experiència professional, que en aquest cas són contractacions d’entre 6 i 12 mesos amb dos projectes diferents, Auxiliars d’informació i atenció i Rehabilitació de l’espai i edificis públics. En segon lloc, el programa inclou l’acció de formació, i en tercer lloc, la contractació d’un tècnic per l’acció d’acompanyament.

Pel que fa a l’ENFEINA’T, inclou dues accions obligatòries; d’una banda l’experiència professional, que en aquest cas són contractacions de 9 mesos com a Informadors de serveis a la comunitat, i per l’altra banda l’acompanyament per facilitar la inserció laboral.

Amb aquests programes es vol donar als participants les eines i els instruments necessaris perquè tinguin més possibilitats de reincorporar-se al mercat laboral un cop finalitzats els programes.

Tot això ha estat possible, gràcies a la subvenció de 425.036,43€, provinent del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, del Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social, i del Fins Social Europeu.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa ENFEINA’T, regulat per l’Ordre TSF/150/2018, de 3 de setembre”

Acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu en un 50% a través del Programa operatiu FSE de Catalunya 2014-2020 i efectuat d’acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució TSF/2265/2018, d’1 d’octubre, i l’Ordre TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa Treball i Formació”.

Acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuat d’acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució TSF/2265/2018, d’1 d’octubre, i l’Ordre TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa Treball i Formació”.

Inici dels programes ENFEINA’T i Treball i Formació. Foto: Espai Municipal d’Ocupació de Salt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies