Contractació en pràctiques de joves titulats inscrits al Programa de Garantia Juvenil

Contractació en pràctiques de joves titulats inscrits al Programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Salt preveu contractar en pràctiques a persones joves amb formació, beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil, que busquin una primera experiència professional. Aquesta contractació es farà possible mitjançant la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb el Fons Social Europeu i amb la col·laboració del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Aquesta contractació, encara pendent de resolució, farà possible que les persones joves amb formació millorin la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Requisits:

  1. Tenir menys de 30 anys
  2. Estar inscrit/a al SOC com a demandat d’ocupació (DONO)
  3. Estar inscrit/a al Programa de Garantia Juvenil
  4. Estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que habiliti per a l’exercici professional.

S’ofereix:

  • Contracte en pràctiques remunerat de 6 mesos de durada a jornada completa.

En aquesta convocatòria no es demanen perfils professionals concrets. Les persones seleccionades donaran suport administratiu en diferents àrees i l’admissió dependrà de les necessitats dels departaments de l’Ajuntament de Salt.

Les persones interessades a participar en el procés de selecció han d’adreçar-se a les oficines de l’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) situades al Carrer Major, 164 Salt – 17190.

Normativa:

RESOLUCIÓ TSF/1779/2018, de 16 de juliol, per la qual s’obre la convocatòria, per a l’any 2018, per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya (ref. BDNS 409444). (DOGC núm. 7672 publicat el 26/07/2018 )

ORDRE TSF/115/2018, de 12 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. (DOGC núm. 7665 publicat el 17/07/2018 )

Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies