Treballa al sector comerç

La setmana que ve organitzem la Sectorial Comerç orientada a les persones que estan buscant feina en l’àmbit del comerç: atenció al client, venedor/a, mosso/a de magatzem i logística, entre d’altres.

Presentarem l’estat actual d’aquest sector professional, parlarem del perfil dels candidats que busquen les empreses i donarem eines per saber adaptar el currículum i presentar autocandidatures a l’empreses del nostre interès.

Es realitzarà els dies 4 i 5 de juny a l’aula de formació de l’EMO (C. Pius XII, 4). Inscripció prèvia al 972405295 o a través del web.

Close Menu

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies