La posta en escena: la presentació del teu projecte

L’Espai Municipal d’Ocupació organitza els dies 18 i 25 de maig el taller La posta en escena: la presentació del teu projecte a càrrec d’Ana González, actriu i formadora d’habilitats comunicatives.  Es realitzarà a les instal.lacions del Viver d’Empreses de Salt, ubicat a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt.

El taller és la continuació del taller Tècniques teatrals per parlar en públic, impartit per Ana González el passat mes de febrer a l’EMO de Salt. Es donaran eines per presentar el teu projecte i atreure l’atenció del púbic. Es treballaran aspectes com l’actitud, el discurs, la imatge i la música.

Inscripcions a l’EMO i a través de l’agenda web

Close Menu

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies