Taller de drets i deures laborals

Taller de drets i deures laborals

Estrenem el #calendariEMO del mes de maig amb el ‘Taller de drets i deures laborals’ a càrrec d’Andrea Ordóñez, tècnica de prospecció d’empreses i intermediació de l’EMO.  L’hem programat divendres 4 de maig de 9.30 a 11.30h a l’aula de l’EMO del C. Pius XII, 4, de Salt.

L’objectiu del taller donar a conèixer els drets i deures de les persones treballadores, explicar la forma, el contingut i tipus de contractes, i reconèixer les mesures establertes per la legislació vigent per a la conciliació de la vida laboral i familiar.

Inscripcions a l’EMO i a través del web http://emo.viladesalt.cat/esdeveniment/taller-de-drets-i-deures-laborals/?instance_id=139 

Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies