Taller de drets i deures laborals

Taller de drets i deures laborals

Estrenem el #calendariEMO del mes de maig amb el ‘Taller de drets i deures laborals’ a càrrec d’Andrea Ordóñez, tècnica de prospecció d’empreses i intermediació de l’EMO.  L’hem programat divendres 4 de maig de 9.30 a 11.30h a l’aula de l’EMO del C. Pius XII, 4, de Salt.

L’objectiu del taller donar a conèixer els drets i deures de les persones treballadores, explicar la forma, el contingut i tipus de contractes, i reconèixer les mesures establertes per la legislació vigent per a la conciliació de la vida laboral i familiar.

Inscripcions a l’EMO i a través del web http://emo.viladesalt.cat/esdeveniment/taller-de-drets-i-deures-laborals/?instance_id=139 

Close Menu

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies