Calendari EMO Salt 2018 de maig a juliol

L’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) de l’Ajuntament de Salt avança la nova programació d’activitats de maig a juliol de 2018. Dirigit a comerciants, empreses, emprenedors, persones en actiu i a persones en situació d’atur que vulguin millorar la seva ocupabilitat. 

Al #calendariEMO hi trobareu sessions i monogràfics per a la recerca de feina i temes relacionats amb el món del comerç i l’empresa, i un curs de Francès atenció al client d’una durada de 100h que s’impartirà del 22 de juny al 27 de juliol al municipi de Salt. 

Trobareu més informació al web de l’EMO i al Servei d’Atenció a les Persones de l’EMO al C.Major, 164, de Salt en horari de 10 a 13h. 

 

Close Menu

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies