Treballa al sector de l’hostaleria i el turisme

 

S’acosta la temporada d’estiu i és un bon moment per començar a buscar feina al sector de l’hostaleria i el turisme. L’Espai Municipal d’Ocupació organitza els dies 9 i 10 d’abril la sectorial Treballa al sector de l’hostaleria i el turisme a càrrec dels tècnics d’orientació de l’EMO de Salt.

Comptarem amb la presència d’empreses del sector: Hotel Ibis de Girona, Restaurant Vilanova de Salt i el restaurant Gran Sol Buffet Girona. Les empreses explicaran quins perfils professionals busquen i què és el que més valoren de cada candidatura. Serà una bona oportunitat per conèixer el sector i donar-se a conèixer. Porta el teu CV!

Informació i inscripcions http://emo.viladesalt.cat 

 

Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies