Treballa al sector de l’hostaleria i el turisme

 

S’acosta la temporada d’estiu i és un bon moment per començar a buscar feina al sector de l’hostaleria i el turisme. L’Espai Municipal d’Ocupació organitza els dies 9 i 10 d’abril la sectorial Treballa al sector de l’hostaleria i el turisme a càrrec dels tècnics d’orientació de l’EMO de Salt.

Comptarem amb la presència d’empreses del sector: Hotel Ibis de Girona, Restaurant Vilanova de Salt i el restaurant Gran Sol Buffet Girona. Les empreses explicaran quins perfils professionals busquen i què és el que més valoren de cada candidatura. Serà una bona oportunitat per conèixer el sector i donar-se a conèixer. Porta el teu CV!

Informació i inscripcions http://emo.viladesalt.cat 

 

Close Menu

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies