S’inaugura el cicle ‘Converses al Viver’ al Viver d’Empreses de Salt

El pròxim divendres 23 de març a 2/4 d’1 del migdia s’inaugura el cicle «Converses al Viver», la primera trobada d’emprenedors de Salt, organitzada pel Viver d’empreses creativoculturals i l’Espai Municipal d’Ocupació. El primer convidat serà Josep Lara, gerent de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).

Es tracta d’un espai de coneixença on professionals de diferents sectors aportaran noves perspectives als negocis del Viver d’Empreses de Salt i a les persones interessades a crear una xarxa de contactes i donar-se a conèixer.

Per a més informació i inscripcions, podeu contactar amb l’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) http://emo.viladesalt.cat/ o al Viver d’Empreses Creativoculturals enviant un correu a info@elviversalt.com o trucant al 972 24 91 70.

Close Menu

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies