S’inaugura el cicle ‘Converses al Viver’ al Viver d’Empreses de Salt

El pròxim divendres 23 de març a 2/4 d’1 del migdia s’inaugura el cicle «Converses al Viver», la primera trobada d’emprenedors de Salt, organitzada pel Viver d’empreses creativoculturals i l’Espai Municipal d’Ocupació. El primer convidat serà Josep Lara, gerent de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).

Es tracta d’un espai de coneixença on professionals de diferents sectors aportaran noves perspectives als negocis del Viver d’Empreses de Salt i a les persones interessades a crear una xarxa de contactes i donar-se a conèixer.

Per a més informació i inscripcions, podeu contactar amb l’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) http://emo.viladesalt.cat/ o al Viver d’Empreses Creativoculturals enviant un correu a info@elviversalt.com o trucant al 972 24 91 70.

Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies