La gestió de les emocions a l’entorn laboral

 

Els dies 13 i 15 de març organitzem el taller La gestió de les emocions a l’entorn laboral a càrrec de Fatyha Merabti-Dupont, psicòloga i tècnica d’orientació de l’Espai Municipal d’Ocupació de Salt. L’objectiu del taller serà parlar de com canalitzem les emocions, l’estrès i donarem eines de prevenció per prevenir-lo. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris.

Inscripcions a l’EMO C. Major, 164, 17190 Salt de 10 a 13h o a través del web http://emo.viladesalt.cat/esdeveniment/gestio-emocions-lentorn-laboral-sessio-1/?instance_id=120 

 

Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies