Els al.lèrgens alimentaris en la restauració col.lectiva: nocions bàsiques

L’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) en col.laboració amb l’Àrea de Salut de de l’Ajuntament de Salt organitza al desembre la formació en seguretat alimentària Els al.lèrgens alimentaris en la restauració col.lectiva: nocions bàsiques. La formació anirà a càrrec de Pepa Gispert de l’Àrea de Salut de l’Ajuntament de Salt i es realitzarà el dimarts 12 de desembre de 9.30 a 11.30h a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt. Dirigit a comerciants i restauradors del municipi de Salt, persones en actiu i persones en situació d’atur. El curs és gratuït. Les persones interessades poden realitzar la seva inscripció a l’EMO: C.Major, 164, 17190 Salt, al c/e formacioemo@salt.cat o a través del web http://emo.viladesalt.cat/esdeveniment/els-allergens-alimentaris-en-la-restauracio-collectiva-nocions-basiques/?instance_id=30.

Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies