Els al.lèrgens alimentaris en la restauració col.lectiva: nocions bàsiques

L’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) en col.laboració amb l’Àrea de Salut de de l’Ajuntament de Salt organitza al desembre la formació en seguretat alimentària Els al.lèrgens alimentaris en la restauració col.lectiva: nocions bàsiques. La formació anirà a càrrec de Pepa Gispert de l’Àrea de Salut de l’Ajuntament de Salt i es realitzarà el dimarts 12 de desembre de 9.30 a 11.30h a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt. Dirigit a comerciants i restauradors del municipi de Salt, persones en actiu i persones en situació d’atur. El curs és gratuït. Les persones interessades poden realitzar la seva inscripció a l’EMO: C.Major, 164, 17190 Salt, al c/e formacioemo@salt.cat o a través del web http://emo.viladesalt.cat/esdeveniment/els-allergens-alimentaris-en-la-restauracio-collectiva-nocions-basiques/?instance_id=30.

Close Menu

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies