L’entrevista: L’hora de la veritat!

L’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) de l’Ajuntament de Salt ofereix orientació i assessorament a les persones que estan en procés de recerca de feina i volen millorar la seva ocupabilitat. Properament començaran les càpsules d’orientació laboral centrades en l’entrevista de feina i la comunicació amb les empreses, a càrrec d’Eduard Noya i Yasmin Molins, tècnics d’ocupació de l’EMO. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris. Es realitzaran els dies 26 i 28 de setembre; 3 i 5 d’octubre de 10 a 13h. Inscripcions a l’EMO: C. Major, 164, Salt o a través del web.

Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies